Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets, escaldeu-los, peleu-los i traieu-ne les llavors. Us han de quedar 2 kg de tomàquet net.
  2. Poseu els tomàquets en una cassola i afegiu-hi la ceba, tallada a llunes, i la poma, pelada i tallada a daus.
  3. Afegiu-hi el vinagre, la canyella, els claus d’espècia i la mostassa, i bulliu-ho a foc fort, destapat, perquè s’evapori bé l’aigua que deixin anar els tomàquets. Aneu-ho tastant i, quan la ceba estigui cuita i el tomàquet no tingui gust de cru, afegiu-hi el sucre (deixeu-ne mig got per a després).
  4. Abaixeu el foc i continueu la cocció, remenant-ho bé, fins que la mescla s’espesseixi. Atureu el foc, traieu la canyella i tritureu-ho tot molt bé, fins que us quedi una mescla homogènia.
  5. Torneu-ho a posar a foc mitjà i continueu-ho remenant, fins que la mescla agafi un color brillant. Atureu el foc i afegiu-hi una cullerada de garrofí barrejat amb ½ got de sucre, remenant-ho perquè s’integri tot bé i agafi més cos.
  6. Poseu el quètxup en pots o ampolles esterilitzades i tapeu-los. Poseu-los en una olla amb aigua bullent, 20 min, per fer el buit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: