Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la glaça de fruites del bosc: poseu les fruites del bosc en un cassó amb la nou de mantega i la mel. Deixeu-ho coure, tapeu-ho i deixeu-ho reposar. Coleu-ho i passeu les fruites vermelles pel colador xinès, doneu-hi un altre bull, coleu-ho i deixeu-ho reduir fins a aconseguir una textura de glaça.
  2. Per al sofregit de ceps i ànec: ofegueu la ceba amb l’oli fins que gairebé es caramel·litzi. Elimineu-ne l’excés d’oli i incorporeu-hi l’all i el tomàquet fregit. Afegiu-hi els ceps i el xerès. Deixeu evaporar l’alcohol, incorporeu-hi el confit i deixeu que els sabors s’integrin.
  3. Per a la crema de foie-gras: ofegueu l’escalunya amb la mantega, afegiu-hi el semicuit i deixeu-lo fondre. Mulleu-ho amb el brou i la nata, feu que arrenqui el bull, abaixeu el foc i tritureu-ho. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i reserveu-ho en un biberó.
  4. Per a la decoració: marqueu el magret d’ànec en un paella i feu-lo a talls d’1,5 cm. 
  5. Salteu les fruites del bosc amb 2 cullerades de mantega i 1 cullerada de mel. 
  6. Salteu els ceps lleugerament i afegiu-hi 4 cullerades de brou. Salpebreu-ho.
  7. Per a l’arròs: poseu oli d’oliva en una paella i nacreu l'arròs. Afegiu-hi el sofregit, mulleu-ho amb el brou i coeu-ho 16 min (6 min a foc fort, 7 min a foc lent i els últims 3 min a foc fort). Quan faltin 3 min per acabar la cocció, vestiu-ho amb els elements de la decoració. Acabeu-ho amb uns punts de crema de foie-gras i les branquetes de romaní.


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto