Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les galtes i salpebreu-les. Poseu un raig d’oli d’oliva en una cassola i coeu-hi les galtes, 10 min, fins que quedin daurades. Reserveu-les.
  2. Peleu i piqueu les hortalisses i sofregiu-les a la mateixa cassola, amb una mica més d’oli i la fulla de llorer. Quan estiguin ofegades, incorporeu-hi les galtes i coeu-ho tot junt 5 min a foc mitjà.
  3. Aboqueu el brou a la cassola, que cobreixi les galtes, i deixeu-les a foc mitjà 2 h 30 min. Quan falti mitja hora per acabar la cocció, afegiu-hi els bolets, nets i tallats a trossos, i salpebreu-ho. Si cal, aneu afegint brou calent durant la cocció.
  4. Tritureu la salsa i passeu-la pel colador xinès. Serviu-la amb les galtes i els bolets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto