Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les galtes i salpebreu-les. Poseu un raig d’oli d’oliva en una cassola i coeu-hi les galtes, 10 min, fins que quedin daurades. Reserveu-les.
  2. Peleu i piqueu les hortalisses i sofregiu-les a la mateixa cassola, amb una mica més d’oli i la fulla de llorer. Quan estiguin ofegades, incorporeu-hi les galtes i coeu-ho tot junt 5 min a foc mitjà.
  3. Aboqueu el brou a la cassola, que cobreixi les galtes, i deixeu-les a foc mitjà 2 h 30 min. Quan falti mitja hora per acabar la cocció, afegiu-hi els bolets, nets i tallats a trossos, i salpebreu-ho. Si cal, aneu afegint brou calent durant la cocció.
  4. Tritureu la salsa i passeu-la pel colador xinès. Serviu-la amb les galtes i els bolets.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: