Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les galtes i salpebreu-les. Poseu un raig d’oli d’oliva en una cassola i coeu-hi les galtes, 10 min, fins que quedin daurades. Reserveu-les.
  2. Peleu i piqueu les hortalisses i sofregiu-les a la mateixa cassola, amb una mica més d’oli i la fulla de llorer. Quan estiguin ofegades, incorporeu-hi les galtes i coeu-ho tot junt 5 min a foc mitjà.
  3. Aboqueu el brou a la cassola, que cobreixi les galtes, i deixeu-les a foc mitjà 2 h 30 min. Quan falti mitja hora per acabar la cocció, afegiu-hi els bolets, nets i tallats a trossos, i salpebreu-ho. Si cal, aneu afegint brou calent durant la cocció.
  4. Tritureu la salsa i passeu-la pel colador xinès. Serviu-la amb les galtes i els bolets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: