Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’escabetx cítric: en una cassola amb oli, coeu la ceba, la pastanaga, l’all, la menta, les peles de cítric i la sal.
  2. Quan les verdures estiguin cuites (al dente), afegiu-hi els sucs de llimona i taronja i el vinagre, i deixeu-ho coure 10 min.
  3. Apagueu el foc i poseu els daus de salmó a la cassola. Deixeu-los-hi fins que l’escabetx es refredi.
  4. Per a la carbassa i el blat tendre: bulliu la carbassa, pelada i tallada a daus petits, 8 min. Escorreu-la i reserveu-la.
  5. Barregeu la carbassa amb les herbes i les espècies, i després amb el blat tendre cuit. Salpebreu-ho.
  6. Si disposeu d’una carmanyola amb dos compartiments, en un poseu-hi el salmó amb una mica d’escabetx. En l’altre, poseu-hi el blat tendre mesclat amb els daus de carbassa i les espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: