Preparació
- Per a l’escabetx cítric: en una cassola amb oli, coeu la ceba, la pastanaga, l’all, la menta, les peles de cítric i la sal.
- Quan les verdures estiguin cuites (al dente), afegiu-hi els sucs de llimona i taronja i el vinagre, i deixeu-ho coure 10 min.
- Apagueu el foc i poseu els daus de salmó a la cassola. Deixeu-los-hi fins que l’escabetx es refredi.
- Per a la carbassa i el blat tendre: bulliu la carbassa, pelada i tallada a daus petits, 8 min. Escorreu-la i reserveu-la.
- Barregeu la carbassa amb les herbes i les espècies, i després amb el blat tendre cuit. Salpebreu-ho.
- Si disposeu d’una carmanyola amb dos compartiments, en un poseu-hi el salmó amb una mica d’escabetx. En l’altre, poseu-hi el blat tendre mesclat amb els daus de carbassa i les espècies.