Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’escabetx cítric: en una cassola amb oli, coeu la ceba, la pastanaga, l’all, la menta, les peles de cítric i la sal.
  2. Quan les verdures estiguin cuites (al dente), afegiu-hi els sucs de llimona i taronja i el vinagre, i deixeu-ho coure 10 min.
  3. Apagueu el foc i poseu els daus de salmó a la cassola. Deixeu-los-hi fins que l’escabetx es refredi.
  4. Per a la carbassa i el blat tendre: bulliu la carbassa, pelada i tallada a daus petits, 8 min. Escorreu-la i reserveu-la.
  5. Barregeu la carbassa amb les herbes i les espècies, i després amb el blat tendre cuit. Salpebreu-ho.
  6. Si disposeu d’una carmanyola amb dos compartiments, en un poseu-hi el salmó amb una mica d’escabetx. En l’altre, poseu-hi el blat tendre mesclat amb els daus de carbassa i les espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto