Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu bé els dos ànecs traient-los tots els canons. Flamegeu-los i salpebreu-los.
  2. En una cassola amb un raig d'oliva, feu-hi enrossir els dos ànecs. Reserveu-los.
  3. A la mateixa cassola, d'on n'haureu tret primer un xic de greix de la cocció, feu un sofregit amb la ceba trinxada ben petita. Quan sigui mig cuita, tireu-hi un got de vi blanc i deixeu-lo reduir.
  4. Torneu-hi a posar els ànecs, la branca de farigola, la branca de marduix i 3 dl de brou calent d'aviram.
  5. Coeu-ho lentament i tapat fins que la carn de l'ànec sigui ben cuita.
  6. Mentrestant, traieu el pinyol de les cireres i reserveu-les a part.
  7. Elaboreu també una picada amb els alls, les ametlles i els carquinyolis.
  8. Quan quedin 10 min per treure l'ànec del foc, tireu-hi les cireres i la picada i deixeu que s'acabi de coure.
  9. Si us sembla que cal, rectifiqueu-ho de sal abans d'apagar el foc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto