Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu bé els dos ànecs traient-los tots els canons. Flamegeu-los i salpebreu-los.
  2. En una cassola amb un raig d'oliva, feu-hi enrossir els dos ànecs. Reserveu-los.
  3. A la mateixa cassola, d'on n'haureu tret primer un xic de greix de la cocció, feu un sofregit amb la ceba trinxada ben petita. Quan sigui mig cuita, tireu-hi un got de vi blanc i deixeu-lo reduir.
  4. Torneu-hi a posar els ànecs, la branca de farigola, la branca de marduix i 3 dl de brou calent d'aviram.
  5. Coeu-ho lentament i tapat fins que la carn de l'ànec sigui ben cuita.
  6. Mentrestant, traieu el pinyol de les cireres i reserveu-les a part.
  7. Elaboreu també una picada amb els alls, les ametlles i els carquinyolis.
  8. Quan quedin 10 min per treure l'ànec del foc, tireu-hi les cireres i la picada i deixeu que s'acabi de coure.
  9. Si us sembla que cal, rectifiqueu-ho de sal abans d'apagar el foc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto