Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

EXPERIÈNCIES DESCOBRIR us porta de ruta vitivinícola

El tercer lliurament de la revista arriba al quiosc plena de propostes per a tota la família

Experiencies Descobrir 3

Experiencies Descobrir 3

Ja podeu trobar al quiosc el tercer número de la revista EXPERIÈNCIES DESCOBRIR. Totes les propostes del tercer exemplar de “la revista de la gent que es mou”, que té una periodicitat semestral, estan pensades per a la temporada de tardor i hivern, i el dossier de portada (titulat ‘Viu la història’) està íntegrament dedicat a activitats i propostes que ens conviden a viatjar en el temps i a conèixer el nostre patrimoni històric.

La publicació recull més de 230 propostes i idees repartides en sis àmbits: natura, aventura, cultura, gastronomia, rural i benestar. A més, hi ha tres reportatges que recullen el testimoni d’una família i dues parelles a qui se’ls va organitzar sengles caps de setmana farcits d’activitats amb rerefons històric. La família va viure les experiències a la Segarra; una parella es va atrevir amb propostes més actives a les muntanyes de Prades, i l’altra parella va gaudir de passejades tranquil•les a la Cerdanya. Aquests tres reportatges integren el dossier central, a banda del qual hi ha un reportatge sobre el Priorat i un munt de propostes que s’hi poden fer en aquesta època de l’any.

Propostes diferents i suggeridores
A més a més, la revista inclou 15 reportatges destacats d’experiències tan diferents i suggeridores com saltar en paracaigudes a Empuriabrava, recórrer els Ports amb rucs catalans, construir coves de neu al Port del Comte, fer una ruta fotogràfica al Montsec d’Estall, acompanyar un tofonaire al Lluçanès, pedalar per la ruta Pirinexus o conèixer els secrets dels vins i els caves del Penedès.

EXPERIÈNCIES DESCOBRIR és la nova capçalera de Sàpiens Publicacions, que ja edita les revistes DESCOBRIR CATALUNYA, SÀPIENS, CUINA i SÚPERS! La revista s’ha creat per mostrar i recollir una nova tendència en el sector turístic, que els darrers anys aposta per l’anomenada ‘experiència’, és a dir, per aquella proposta de caire emocional en què està tot organitzat, en què hi ha contacte amb la gent del territori, i que inclou guies, tastos, etc.

Pots adquirir la revista al quiosc per 5,95 €.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: