Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la remolatxa i, amb una mandolina, talleu-ne rodanxes tan fines com sigui possible.
  2. Escaldeu-les en aigua bullent al punt de sal, 30 s, traieu-les i deixeu-les refredar.
  3. Peleu l’alvocat i traieu-ne el pinyol. Tritureu la polpa amb el suc de mitja llima, fulles de coriandre i un punt de sal, fins a tenir una crema d’alvocat. Ompliu una mànega de pastisseria amb aquesta crema.
  4. Talleu els raves a la juliana fina.
  5. Renteu la ruca i escorreu-la bé.
  6. Per muntar-ho, esteneu les rodanxes de remolatxa sobre la taula de treball i, amb un cèrcol rodó, talleu-les totes de la mateixa forma i mida.
  7. Amb la mànega, poseu la crema d’alvocat sobre una meitat de la rodanxa de remolatxa, i a sobre poseu-hi dues fulles de ruca, la juliana de rave i el caviar d’oli.
  8. Doblegueu l’altra meitat de la rodanxa de remolatxa sobre el farciment, per donar-li forma de taco, i acabeu-ho amb fulles de coriandre. Serviu-ho acabat de fer.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: