Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la remolatxa i, amb una mandolina, talleu-ne rodanxes tan fines com sigui possible.
  2. Escaldeu-les en aigua bullent al punt de sal, 30 s, traieu-les i deixeu-les refredar.
  3. Peleu l’alvocat i traieu-ne el pinyol. Tritureu la polpa amb el suc de mitja llima, fulles de coriandre i un punt de sal, fins a tenir una crema d’alvocat. Ompliu una mànega de pastisseria amb aquesta crema.
  4. Talleu els raves a la juliana fina.
  5. Renteu la ruca i escorreu-la bé.
  6. Per muntar-ho, esteneu les rodanxes de remolatxa sobre la taula de treball i, amb un cèrcol rodó, talleu-les totes de la mateixa forma i mida.
  7. Amb la mànega, poseu la crema d’alvocat sobre una meitat de la rodanxa de remolatxa, i a sobre poseu-hi dues fulles de ruca, la juliana de rave i el caviar d’oli.
  8. Doblegueu l’altra meitat de la rodanxa de remolatxa sobre el farciment, per donar-li forma de taco, i acabeu-ho amb fulles de coriandre. Serviu-ho acabat de fer.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto