Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu els pits i les cuixes dels colomins, salpebreu-los i coeu-los en una paella amb oli. Salteu la xucrut.
  2. Per a la salsa: buideu les carcasses sense passar-les per aigua. Talleu-les a trossos. Torreu-les en una cassola amb un xic d’oli. Retireu-ho i sofregiu-hi les verdures tallades a daus amb les herbes.
  3. Un cop ben rosses, afegiu-hi les carcasses i mulleu-ho amb els licors. Flamegeu-ho i deixeu-ho reduir. Cobriu-ho amb aigua i reduïu-ho a la meitat. Coleu-ho. Torneu-ho a reduir fins aconseguir una salsa i lligueu-ho amb mantega.
  4. Per als cruixents: sofregiu la ceba i barregeu-la amb la botifarra. A la punta de cada tira de pasta disposeu una cullerada d’aquest farcit. Plegueu-ho en forma de triangle. Segelleu-ho amb rovell d’ou i fregiu-ho.
  5. Per a la compota: barregeu i coeu tots els ingredients 12-15 min.
  6. Muntatge: en el plat feu dues muntanyetes de xucrut. Al damunt, poseu-hi els cruixents, i recolzat, el colomí. Feu unes llàgrimes de compota. Salseu-ho i acabeu-ho amb porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto