Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu els pits i les cuixes dels colomins, salpebreu-los i coeu-los en una paella amb oli. Salteu la xucrut.
  2. Per a la salsa: buideu les carcasses sense passar-les per aigua. Talleu-les a trossos. Torreu-les en una cassola amb un xic d’oli. Retireu-ho i sofregiu-hi les verdures tallades a daus amb les herbes.
  3. Un cop ben rosses, afegiu-hi les carcasses i mulleu-ho amb els licors. Flamegeu-ho i deixeu-ho reduir. Cobriu-ho amb aigua i reduïu-ho a la meitat. Coleu-ho. Torneu-ho a reduir fins aconseguir una salsa i lligueu-ho amb mantega.
  4. Per als cruixents: sofregiu la ceba i barregeu-la amb la botifarra. A la punta de cada tira de pasta disposeu una cullerada d’aquest farcit. Plegueu-ho en forma de triangle. Segelleu-ho amb rovell d’ou i fregiu-ho.
  5. Per a la compota: barregeu i coeu tots els ingredients 12-15 min.
  6. Muntatge: en el plat feu dues muntanyetes de xucrut. Al damunt, poseu-hi els cruixents, i recolzat, el colomí. Feu unes llàgrimes de compota. Salseu-ho i acabeu-ho amb porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto