Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu els pits i les cuixes dels colomins, salpebreu-los i coeu-los en una paella amb oli. Salteu la xucrut.
  2. Per a la salsa: buideu les carcasses sense passar-les per aigua. Talleu-les a trossos. Torreu-les en una cassola amb un xic d’oli. Retireu-ho i sofregiu-hi les verdures tallades a daus amb les herbes.
  3. Un cop ben rosses, afegiu-hi les carcasses i mulleu-ho amb els licors. Flamegeu-ho i deixeu-ho reduir. Cobriu-ho amb aigua i reduïu-ho a la meitat. Coleu-ho. Torneu-ho a reduir fins aconseguir una salsa i lligueu-ho amb mantega.
  4. Per als cruixents: sofregiu la ceba i barregeu-la amb la botifarra. A la punta de cada tira de pasta disposeu una cullerada d’aquest farcit. Plegueu-ho en forma de triangle. Segelleu-ho amb rovell d’ou i fregiu-ho.
  5. Per a la compota: barregeu i coeu tots els ingredients 12-15 min.
  6. Muntatge: en el plat feu dues muntanyetes de xucrut. Al damunt, poseu-hi els cruixents, i recolzat, el colomí. Feu unes llàgrimes de compota. Salseu-ho i acabeu-ho amb porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto