Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu els pits i les cuixes dels colomins, salpebreu-los i coeu-los en una paella amb oli. Salteu la xucrut.
  2. Per a la salsa: buideu les carcasses sense passar-les per aigua. Talleu-les a trossos. Torreu-les en una cassola amb un xic d’oli. Retireu-ho i sofregiu-hi les verdures tallades a daus amb les herbes.
  3. Un cop ben rosses, afegiu-hi les carcasses i mulleu-ho amb els licors. Flamegeu-ho i deixeu-ho reduir. Cobriu-ho amb aigua i reduïu-ho a la meitat. Coleu-ho. Torneu-ho a reduir fins aconseguir una salsa i lligueu-ho amb mantega.
  4. Per als cruixents: sofregiu la ceba i barregeu-la amb la botifarra. A la punta de cada tira de pasta disposeu una cullerada d’aquest farcit. Plegueu-ho en forma de triangle. Segelleu-ho amb rovell d’ou i fregiu-ho.
  5. Per a la compota: barregeu i coeu tots els ingredients 12-15 min.
  6. Muntatge: en el plat feu dues muntanyetes de xucrut. Al damunt, poseu-hi els cruixents, i recolzat, el colomí. Feu unes llàgrimes de compota. Salseu-ho i acabeu-ho amb porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto