Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella al foc amb l’oli, fregiu la ceba a foc lent. Afegiu-hi el porro i, quan sigui transparent, els alls tallats a làmines, el llorer, la pastanaga i la farigola. Afegiu-hi l’api i vigileu que no es cremi, i el vi i reduïu-ho.
  2. Poseu-hi els tomàquets i la sal. Continueu la cocció a foc baix fins que absorbeixi l’aigua dels tomàquets i quedi com una melmelada.
  3. Marqueu el peix, salat, a la planxa, primer per la part de la pell. Tot seguit, gireu-lo per acabar la cocció. 
  4. Poseu el sofregit al plat i, a sobre, el peix amb la pell cap amunt, un raig d’oli, sal i fulles de micromesclum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: