Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fira del Fesol 2018

Cultius de fesols a Santa Pau

Cultius de fesols a Santa Pau FOTO Joan Brosa

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau, que té un protagonista indiscutible: el fesol autòcton. Es tracta de la tavella brisa de mata alta i de mata baixa, que són les varietats tradicionals de la població. Però si us acosteu a Santa Pau el 21 de gener no només podreu descobrir, degustar i comprar aquestes varietats, sinó que també podreu conèixer les varietats foranes d’aquest llegum que protagonitza algunes de les receptes més tradicionals de la cuina catalana, com la Michigan. Si en voleu descobrir totes les varietats i aprendre noves maneres d’aprofitar-les, a la cuina, no podeu deixar de fer una visita a Santa Pau, per Sant Antoni!

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

17811 Santa Pau (Garrotxa)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: