Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al txangurro: bulliu les cabres a foc fort, 15 min, amb aigua i sal. Traieu-les i deixeu-les refredar. A banda, peleu i talleu les cebes en juliana i enrossiu-les amb oli. Tireu-hi el xerès i aigua, i coeu-ho fins que sigui com una melmelada. 
  2. Obriu les cabres i traieu-ne la carn. Barregeu-la amb la ceba. 
  3. Per a la salsa: peleu i talleu les pastanagues i el porro i ofegueu-los amb oli. Afegiu-hi la farina, el conyac, l’estragó, el bitxo, sal i aigua. Un cop tingueu les verdures ben toves, coleu-ho. N’ha de quedar mig litre. Si en surt més, reduïu-ho perquè agafi la consistència adequada. 
  4. Muntatge: talleu el rap finet i saleu-lo. Prepareu una llauna de forn amb paper parafinat i munteu-hi capes de rap i txangurro en porcions individuals. Espolseu-les amb pa ratllat i coeu-les al forn 7 o 8 min a 180 ºc. Serviu-les amb la salsa i julivert fregit. Opcionalment, acompanyeu-ho amb carxofes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

30-31 mar

Taller d'aperitiu italià

Els dijous 23 i 30 de març el Centre Cívic Sagrada Família acull un taller per als veritables amants...

31 mar

Cuina al Mercat

El divendres 31 de març al Mercat Municipal del Prat de Llobregat es realitza una mostra de cuina en viu o...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto