Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al txangurro: bulliu les cabres a foc fort, 15 min, amb aigua i sal. Traieu-les i deixeu-les refredar. A banda, peleu i talleu les cebes en juliana i enrossiu-les amb oli. Tireu-hi el xerès i aigua, i coeu-ho fins que sigui com una melmelada. 
  2. Obriu les cabres i traieu-ne la carn. Barregeu-la amb la ceba. 
  3. Per a la salsa: peleu i talleu les pastanagues i el porro i ofegueu-los amb oli. Afegiu-hi la farina, el conyac, l’estragó, el bitxo, sal i aigua. Un cop tingueu les verdures ben toves, coleu-ho. N’ha de quedar mig litre. Si en surt més, reduïu-ho perquè agafi la consistència adequada. 
  4. Muntatge: talleu el rap finet i saleu-lo. Prepareu una llauna de forn amb paper parafinat i munteu-hi capes de rap i txangurro en porcions individuals. Espolseu-les amb pa ratllat i coeu-les al forn 7 o 8 min a 180 ºc. Serviu-les amb la salsa i julivert fregit. Opcionalment, acompanyeu-ho amb carxofes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

25 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto