Consells de cuina La Vanguardia

Jornades gastronòmiques del peix blau de Blanes

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau.

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau. FOTO Thinkstock

En temps de Quaresma és indiscutible el protagonisme del peix a les taules catalanes. És per això que en aquesta època de l’any augmenta la preocupació pel producte de proximitat. Blanes hi ha volgut posar el seu granet de sorra organitzant les primeres Jornades gastronòmiques del peix blau durant tot el mes d’abril. Diversos restaurants del municipi selvatà s’han adherit a la proposta amb un menú especial, on tots els productes provenen de la Llotja de Blanes. La campanya busca promocionar i donar a conèixer el producte i la cuina locals.  

Els establiments participants són: Ca la Luci, Can Borrell, Cava Nit, Damajuana, Juanma, Kiku, L’Hivernacle, La Balma, La Tavernade n’Esteve, Mar i Cel, Melangies, Racó de sa Palomera, Sentits i Va de Catas. Algunes de les propostes culinàries que podeu gaudir en aquests restaurants són: anxoves amb llit de pomes del Mas Llorens de Blanes, sardines en escabetx, filets de sardines fumades, salmó salvatge amb crema de cava de Ses Vernes o turbot amb parmentier de plàncton marí.

MÉS INFORMACIÓ

17300 Blanes (Selva)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto