Què cuinar La Vanguardia

Jornades gastronòmiques del peix blau de Blanes

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau.

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau. FOTO Thinkstock

En temps de Quaresma és indiscutible el protagonisme del peix a les taules catalanes. És per això que en aquesta època de l’any augmenta la preocupació pel producte de proximitat. Blanes hi ha volgut posar el seu granet de sorra organitzant les primeres Jornades gastronòmiques del peix blau durant tot el mes d’abril. Diversos restaurants del municipi selvatà s’han adherit a la proposta amb un menú especial, on tots els productes provenen de la Llotja de Blanes. La campanya busca promocionar i donar a conèixer el producte i la cuina locals.  

Els establiments participants són: Ca la Luci, Can Borrell, Cava Nit, Damajuana, Juanma, Kiku, L’Hivernacle, La Balma, La Tavernade n’Esteve, Mar i Cel, Melangies, Racó de sa Palomera, Sentits i Va de Catas. Algunes de les propostes culinàries que podeu gaudir en aquests restaurants són: anxoves amb llit de pomes del Mas Llorens de Blanes, sardines en escabetx, filets de sardines fumades, salmó salvatge amb crema de cava de Ses Vernes o turbot amb parmentier de plàncton marí.

MÉS INFORMACIÓ

17300 Blanes (Selva)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto