Què cuinar La Vanguardia

Jornades gastronòmiques del peix blau de Blanes

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau.

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau. FOTO Thinkstock

En temps de Quaresma és indiscutible el protagonisme del peix a les taules catalanes. És per això que en aquesta època de l’any augmenta la preocupació pel producte de proximitat. Blanes hi ha volgut posar el seu granet de sorra organitzant les primeres Jornades gastronòmiques del peix blau durant tot el mes d’abril. Diversos restaurants del municipi selvatà s’han adherit a la proposta amb un menú especial, on tots els productes provenen de la Llotja de Blanes. La campanya busca promocionar i donar a conèixer el producte i la cuina locals.  

Els establiments participants són: Ca la Luci, Can Borrell, Cava Nit, Damajuana, Juanma, Kiku, L’Hivernacle, La Balma, La Tavernade n’Esteve, Mar i Cel, Melangies, Racó de sa Palomera, Sentits i Va de Catas. Algunes de les propostes culinàries que podeu gaudir en aquests restaurants són: anxoves amb llit de pomes del Mas Llorens de Blanes, sardines en escabetx, filets de sardines fumades, salmó salvatge amb crema de cava de Ses Vernes o turbot amb parmentier de plàncton marí.

MÉS INFORMACIÓ

17300 Blanes (Selva)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto