Consells de cuina La Vanguardia

Les algues a la cuina

Algues

Algues FOTO Thinkstock

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques d’aquesta verdura de mar, com es poden diferenciar i cuinar, i aprendre les seves propietats. A més, aprendreu a fer algunes receptes fàcils i saludables a càrrec d'Isa Márquez, de 19.30 a 21.30 h.

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic Sagrada Família

Carrer de Provença, 480

08025 Barcelona (Barcelonès)

934 50 89 17

www.ccsagradafamilia.net

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto