Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta: poseu al foc una olla amb aigua, sal i un raig d’oli. Quan bulli l’aigua, feu-hi coure les verdures (carbassons, espàrrecs, pastanagues i tomàquets) tallades al llarg i al biaix. Un cop cuites, traieu-les i deixeu-les refredar en aigua freda i gel.
  2. En la mateixa aigua, coeu la pasta de 4 a 5 min, procurant que quedi al dente, ja que després haurà de bullir una mica amb el romesco. Coleu la pasta i, finalment, enrotlleu-la amb una mica d’oli i ajudant-vos d’una forquilla.
  3. En una paella al foc poseu el brou d’au amb la salsa de romesco i deixeu-lo reduir fins que quedi una salsa homogènia i gustosa. Afegiu-hi els rotlles de pasta i, en l’últim moment, totes les verdures, perquè s’escalfin i agafin el gust de la salseta. Finalment, afegiu-li les múrgoles saltades amb all i julivert i l’escalunya per donar-hi frescor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller de postres saludables per als dies festius

Si penseu en una celebració, de seguida ens venen a la ment dolços i postres deliciosos. Per qüestions...

22 mai

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

22 mai

Taller d'herències culinàries de l'Orient Mitjà

Després de gairebé mil anys a la península Ibèrica, les poblacions àrabs van deixar un...

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto