Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta: poseu al foc una olla amb aigua, sal i un raig d’oli. Quan bulli l’aigua, feu-hi coure les verdures (carbassons, espàrrecs, pastanagues i tomàquets) tallades al llarg i al biaix. Un cop cuites, traieu-les i deixeu-les refredar en aigua freda i gel.
  2. En la mateixa aigua, coeu la pasta de 4 a 5 min, procurant que quedi al dente, ja que després haurà de bullir una mica amb el romesco. Coleu la pasta i, finalment, enrotlleu-la amb una mica d’oli i ajudant-vos d’una forquilla.
  3. En una paella al foc poseu el brou d’au amb la salsa de romesco i deixeu-lo reduir fins que quedi una salsa homogènia i gustosa. Afegiu-hi els rotlles de pasta i, en l’últim moment, totes les verdures, perquè s’escalfin i agafin el gust de la salseta. Finalment, afegiu-li les múrgoles saltades amb all i julivert i l’escalunya per donar-hi frescor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Arròs i pasta

Aquesta setmana

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto