Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Plomeu, socarreu i netegeu l'ànec. Talleu-lo en vuit trossos, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una cassola de terrissa. Un cop ben ros, reserveu-lo.
  2. Traieu una mica de greix de la cassola i feu un sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ratllat, que quedi com una melmelada. Tot seguit, poseu-hi l'ànec i cobriu-lo amb el brou de carn. Feu-lo coure lentament fins que l'ànec sigui ben tou.
  3. Prepareu els naps (s'han de netejar, pelar i tallar en quatre parts) i escaldeu-los en aigua i sal. Escorreu-los, enfarineu-los bé i fregiu-los en una paella amb oli ben calent.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, les ametlles i el fetge fregit i poseu-ho tot a la cassola. Afegiu-hi els naps i deixeu-ho coure uns minuts més. Tasteu-ho de sal, deixeu-ho reposar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto