Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Plomeu, socarreu i netegeu l'ànec. Talleu-lo en vuit trossos, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una cassola de terrissa. Un cop ben ros, reserveu-lo.
  2. Traieu una mica de greix de la cassola i feu un sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ratllat, que quedi com una melmelada. Tot seguit, poseu-hi l'ànec i cobriu-lo amb el brou de carn. Feu-lo coure lentament fins que l'ànec sigui ben tou.
  3. Prepareu els naps (s'han de netejar, pelar i tallar en quatre parts) i escaldeu-los en aigua i sal. Escorreu-los, enfarineu-los bé i fregiu-los en una paella amb oli ben calent.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, les ametlles i el fetge fregit i poseu-ho tot a la cassola. Afegiu-hi els naps i deixeu-ho coure uns minuts més. Tasteu-ho de sal, deixeu-ho reposar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

21 gen

Fira del Fesol 2018

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto