Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó a foc viu, reduïu el cava fins a la meitat. Afegiu-hi el suc de raïm i deixeu-ho coure 15 min. Retireu-ho del foc i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda. Reserveu-ho.
  2. Peleu els grans de raïm i poseu-los a la base d’un motlle de púding, tots en el mateix sentit.
  3. Quan el suc s’hagi refredat i abans que qualli la gelatina, aboqueu el suc sobre el raïm fins a cobrir-lo. Reserveu-ho a la nevera fins que se solidifiqui.
  4. En el moment de servir-ho, talleu el púding i acabeu-lo amb el pa d’hòstia, com un torró.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: