Consells de cuina La Vanguardia

Per fi, l’última llepolia que vaig portar a la feina, una clàssica i senzilla pasta de full que sempre té èxit. La pasta de full és un gran invent, ja que permet elaborar una gran diversitat de dolços de forma senzilla i amb un resultat excel·lent. A qui no li agrada una pasta cruixent amb un toc dolç de cabell d’àngel i un gustet a pinyons torrats deliciós?

Preparació

  1. Talleu la pasta de full en dos rectangles allargats. Punxeu-los tot al llarg deixant una vora d’un dit als marges sense punxar.
  2. Coeu els rectangles 10 min a 180 ºC. Traieu-los del forn i pinteu les vores amb ou batut.
  3. Repartiu el cabell d’àngel al mig dels dos rectangles, empolseu-hi per sobre els pinyons i coeu-ho 20 min més a 180 ºC fins que sigui daurat. Deixeu-ho refredar, empolseu-ho amb sucre en pols i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto