Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb ceba i tomàquet.
  2. Blanquegeu el bonítol: poseu-lo en una cassola amb aigua freda i retireu-lo quan arrenqui el bull.
  3. Blanquegeu de la mateixa manera la pela de taronja i la pela de llimona.
  4. Barregeu tots els ingredients de la recepta en un recipient i coeu-ho al forn, al vapor, 1 h, a 100 ºC. Si no teniu forn de vapor, podeu coure tots els ingredients a la cassola a foc lent 20 min.

CONSELL

La beguda ideal per maridar aquest plat és l'aigua de Moritz, degtu a la seva composició lleugera. A més, el seu alt contingut en fibra la converteixen en la millor opció per menjar sa, i garanteix que us sentireu bé després dels àpats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto