Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb ceba i tomàquet.
  2. Blanquegeu el bonítol: poseu-lo en una cassola amb aigua freda i retireu-lo quan arrenqui el bull.
  3. Blanquegeu de la mateixa manera la pela de taronja i la pela de llimona.
  4. Barregeu tots els ingredients de la recepta en un recipient i coeu-ho al forn, al vapor, 1 h, a 100 ºC. Si no teniu forn de vapor, podeu coure tots els ingredients a la cassola a foc lent 20 min.

CONSELL

La beguda ideal per maridar aquest plat és l'aigua de Moritz, degtu a la seva composició lleugera. A més, el seu alt contingut en fibra la converteixen en la millor opció per menjar sa, i garanteix que us sentireu bé després dels àpats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto