Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb ceba i tomàquet.
  2. Blanquegeu el bonítol: poseu-lo en una cassola amb aigua freda i retireu-lo quan arrenqui el bull.
  3. Blanquegeu de la mateixa manera la pela de taronja i la pela de llimona.
  4. Barregeu tots els ingredients de la recepta en un recipient i coeu-ho al forn, al vapor, 1 h, a 100 ºC. Si no teniu forn de vapor, podeu coure tots els ingredients a la cassola a foc lent 20 min.

CONSELL

La beguda ideal per maridar aquest plat és una Moritz 0,0, abans coneguda com Aigua de Moritz, degut a la seva composició lleugera. A més, el seu alt contingut en fibra la converteixen en la millor opció per menjar sa, i garanteix que us sentireu bé després dels àpats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: