Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam: barregeu l'orxata, el mascarpone i els sobres de quallada. Poseu-ho en un cassó a foc lent fins que bulli, remenant-ho contínuament per evitar que s'enganxi.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona de 18 cm i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, unes 4 h.
  3. Poseu el flam una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  4. Desemmotlleu-lo capgirant-lo.
  5. Per al coulis: peleu el mango, talleu-lo i tritureu-lo. Poseu-lo amb el sucre en un cassó al foc i deixeu-lo reduir uns minuts, fins que agafi consistència.
  6. Deixeu-ho refredar.
  7. Serviu el flam amb el coulis de mango pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: