Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam: barregeu l'orxata, el mascarpone i els sobres de quallada. Poseu-ho en un cassó a foc lent fins que bulli, remenant-ho contínuament per evitar que s'enganxi.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona de 18 cm i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, unes 4 h.
  3. Poseu el flam una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  4. Desemmotlleu-lo capgirant-lo.
  5. Per al coulis: peleu el mango, talleu-lo i tritureu-lo. Poseu-lo amb el sucre en un cassó al foc i deixeu-lo reduir uns minuts, fins que agafi consistència.
  6. Deixeu-ho refredar.
  7. Serviu el flam amb el coulis de mango pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto