Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cruixent: barregeu 100 ml d’aigua calenta i sal, afegiu-hi les escames de patata, la mantega i el formatge. Bulliu-ho i retireu-ho del foc.
  2. Afegiu les patates pelades als calçots, tots dos tallats a daus de 1/2 cm. Incorporeu-hi el pernil tallat i el tomàquet sec. Manteniu-ho tebi.
  3. Per a la vinagreta: barregeu un polsim de sal amb vinagre, mel i oli.
  4. Talleu el porro a la juliana i fregiu-lo. Retireu-lo i deixeu-lo sobre paper absorbent.
  5. Estireu el cruixent de formatge de la mida d’un filet de seitó en un paella antiadherent i quan comenci a coure poseu-hi el filet de seitó salat i net, deixeu-los 20 s i traieu-los del foc.
  6. En la base dels espàrrecs tallats pel mig col·loqueu la preparació de patata, pernil i tomàquet. Amaniu-ho amb vinagreta. Disposeu-hi a sobre els seitons amb el cruixent cara amunt, les xicoies i el porro al damunt. Amaniu-ho amb vinagreta i porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto