Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cruixent: barregeu 100 ml d’aigua calenta i sal, afegiu-hi les escames de patata, la mantega i el formatge. Bulliu-ho i retireu-ho del foc.
  2. Afegiu les patates pelades als calçots, tots dos tallats a daus de 1/2 cm. Incorporeu-hi el pernil tallat i el tomàquet sec. Manteniu-ho tebi.
  3. Per a la vinagreta: barregeu un polsim de sal amb vinagre, mel i oli.
  4. Talleu el porro a la juliana i fregiu-lo. Retireu-lo i deixeu-lo sobre paper absorbent.
  5. Estireu el cruixent de formatge de la mida d’un filet de seitó en un paella antiadherent i quan comenci a coure poseu-hi el filet de seitó salat i net, deixeu-los 20 s i traieu-los del foc.
  6. En la base dels espàrrecs tallats pel mig col·loqueu la preparació de patata, pernil i tomàquet. Amaniu-ho amb vinagreta. Disposeu-hi a sobre els seitons amb el cruixent cara amunt, les xicoies i el porro al damunt. Amaniu-ho amb vinagreta i porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto