Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cruixent: barregeu 100 ml d’aigua calenta i sal, afegiu-hi les escames de patata, la mantega i el formatge. Bulliu-ho i retireu-ho del foc.
  2. Afegiu les patates pelades als calçots, tots dos tallats a daus de 1/2 cm. Incorporeu-hi el pernil tallat i el tomàquet sec. Manteniu-ho tebi.
  3. Per a la vinagreta: barregeu un polsim de sal amb vinagre, mel i oli.
  4. Talleu el porro a la juliana i fregiu-lo. Retireu-lo i deixeu-lo sobre paper absorbent.
  5. Estireu el cruixent de formatge de la mida d’un filet de seitó en un paella antiadherent i quan comenci a coure poseu-hi el filet de seitó salat i net, deixeu-los 20 s i traieu-los del foc.
  6. En la base dels espàrrecs tallats pel mig col·loqueu la preparació de patata, pernil i tomàquet. Amaniu-ho amb vinagreta. Disposeu-hi a sobre els seitons amb el cruixent cara amunt, les xicoies i el porro al damunt. Amaniu-ho amb vinagreta i porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-18 nov

XXI Fira de l'Oli de Siurana

Mes de novembre, mes d'inici de la collita d'olives! En les poblacions catalanes amb més tradició olivera...

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto