Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu i escaldeu els espinacs. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix amb una mica d’oli d’oliva i sal, per obtenir una crema verda. Reserveu-ho en una mànega de plàstic.
  2. Tritureu el mató amb oli i la sal fins a obtenir una textura cremosa. Reserveu-ho en una mànega.
  3. En una paella, caramel·litzeu els pinyons amb el sucre. Deixeu-ho refredar a sobre d’un full de silicona o una safata. 

MUNTATGE
En una cullera de servir, poseu una mica de crema d’espinacs, una mica de mató, els pinyons caramel·litzats, les panses de Corint remullades, uns quants brots d’espinacs i unes gotes d’oli d’oliva verge.

CONSELL
Per sobre s’hi pot posar una juliana de bacó cruixent torrat al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto