Què cuinar La Vanguardia

Els gelats són un bon recurs per tenir unes postres sempre a punt, per quan tens una visita imprevista o per un dia que no et ve de gust posar-te a cuinar. A mi m’agrada tenir-ne sempre al congelador per si de cas… no se sap mai!

Aquest gelat de te verd es fa amb un sobre que ja ve preparat (com si fos un flam Royal) al qual només cal afegir llet i un rovell d’ou. Ja fa temps que n’havia sentit a parlar, i aprofitant una visita a Barcelona vaig passar per Tokyo-Ya, una botiga especialitzada en productes japonesos que es troba al carrer Borrell. Allà vaig comprar tres paquets d’aquest preparat i vaig demanar que m'expliquessin les instruccions de preparació, ja que a la caixa les instruccions estan en japonès. La preparació és molt senzilla i el resultat és un gelat molt suau que deixa un regust de te molt agradable. Cada capsa de preparat és per a dues racions.

Preparació

  1. Barregeu la llet, el rovell i el preparat en pols. Bateu-ho amb les varetes elèctriques fins que es munti, gairebé com si fos nata.
  2. Poseu-ho al congelador fins que es congeli. I ja està a punt per menjar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto