Consells de cuina La Vanguardia

Divendres vam assistir a l’últim taller del curs amb en Pep Nogué al Bonpreu. El taller era un monogràfic de cuina ràpida i saludable, ideal per a les vacances, una època durant la qual fa força mandra cuinar. Una de les receptes més senzilles i 'resultones' que ens va ensenyar van ser aquestes maduixes amb granissat de porto.

El missatge del Pep durant el taller va ser molt clar: estar de vacances no ha de significar menjar malament, però tampoc ens hem de complicar la vida amb receptes llargues i de grans coccions.  Les maduixes amb el granissat necessiten poca explicació. És evident que ha de quedar bo, oi? I ja veieu que més fàcil no pot ser… Així que ja no teniu excusa per gaudir d’unes postres boníssimes i refrescants quan torneu acalorats de la platja!

Preparació

  1. Poseu el porto a congelar el dia abans.
  2. Renteu i talleu els maduixots. Amaniu-los amb el sucre i la vainilla. Deixeu-los a la nevera 2 h.
  3. Raspeu el porto congelat. Serviu les maduixes amb el granissat de porto a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

21 gen

VII Festa de l'Oli i l'Oliva

Durant tota una setmana, al gener, Ullastrell s’omple amb tota mena d’activitats al voltant del...

20-21 gen

Festa de Sant Antoni d’Alcanar 2018

La festivitat de Sant Antoni se celebra a Alcanar el cap de setmana posterior al 17 de gener. Un dels esdeveniments...

21 gen

Fira del Fesol 2018

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto