Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

Cooperativa Agrícola de Valls

Cooperativa Agrícola de Valls FOTO © Pere Toda

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps immemorials en multitud d’usos que van més enllà de la cuina i la gastronomia, com ara en cosmètica, en medicina o en la indústria. Des de l’any passat, l’Ajuntament de Valls organitza un seguit d’experiències, amb l’oli com a fil conductor, que mereixen ser viscudes... amb els cinc sentits!

Valls, assaboreix l’oli és el nom de la ruta turística que, amb vista a finals d’aquest 2017, s’ha programat per als dissabtes 4, 11, 18 i 25 de novembre, a partir de les 17 h. L’experiència comença en altura, al campanar de Valls. Mentre pugeu els més de tres-cents graons que separen la terra del cel, us assabentareu de coses com que l’església parroquial de Sant Joan es va acabar l’any 1583, per bé que van passar més de 300 anys sense campanar. L’agulla s’acabaria inaugurant durant les festes de Santa Úrsula del 1897. 

PREU
205 euros (inclou la visita guiada al campanar i a la Cooperativa Agrícola, un massatge amb oli, sopar i allotjament per a 2 persones a l’Hotel Class Valls). €

MÉS INFORMACIÓ

Oficina Municipal d'Informació i Turisme de Valls

43800 Valls (Alt Camp)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: