Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies per la meitat, al llarg, i feu una colla de talls a la polpa per facilitar-ne la cocció. Regueu-les amb una mica d’oli i poseu-les al forn calent, a 200 ºC, 30 min.
  2. Retireu la polpa de les albergínies i treballeu-la amb una forquilla: afegiu-hi un all picat, el suc de mitja llimona i un raig d’oli. Salpebreu-ho i guardeu-ho a la nevera.
  3. Renteu les sardines i escateu-les. Retireu-ne la tripa i renteu bé l’interior, eixugant-les amb paper de cuina.
  4. Piqueu els altres alls amb el julivert, ben menut.
  5. Passeu les sardines per la farina i farciu-les amb una cullerada de l’albergínia treballada i un bon pessic d’all i julivert.
  6. Coeu-les al gratinador del forn o, si podeu, a la graella; gireu-les amb cura a mitja cocció.
  7. Presenteu-les acompanyades de la resta de puré d’albergínia i, si voleu, amb mitges rodelles de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto