Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies per la meitat, al llarg, i feu una colla de talls a la polpa per facilitar-ne la cocció. Regueu-les amb una mica d’oli i poseu-les al forn calent, a 200 ºC, 30 min.
  2. Retireu la polpa de les albergínies i treballeu-la amb una forquilla: afegiu-hi un all picat, el suc de mitja llimona i un raig d’oli. Salpebreu-ho i guardeu-ho a la nevera.
  3. Renteu les sardines i escateu-les. Retireu-ne la tripa i renteu bé l’interior, eixugant-les amb paper de cuina.
  4. Piqueu els altres alls amb el julivert, ben menut.
  5. Passeu les sardines per la farina i farciu-les amb una cullerada de l’albergínia treballada i un bon pessic d’all i julivert.
  6. Coeu-les al gratinador del forn o, si podeu, a la graella; gireu-les amb cura a mitja cocció.
  7. Presenteu-les acompanyades de la resta de puré d’albergínia i, si voleu, amb mitges rodelles de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: