Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Setmana de la Cuina Italiana al Món

Amanida de pasta amb olives, pesto d’alfàbrega i ricotta

Amanida de pasta amb olives, pesto d’alfàbrega i ricotta

Del 18 al 26 de novembre, el Consulat General d'Itàlia a Barcelona i l'Instituto Italiano di Cultura, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç Italiana a Barcelona organitzen la Setmana de la Cuina Italiana a la Ciutat Comtal. Durant les jornades, els barcelonins podran assistir a diverses conferències i tallers a càrrec de prestigiosos xefs italians. Un dels punts destacats és la presència de Davide Guidara, nomenat millor xef jove de Sicília aquest 2017, que estarà present al Cotton House Hotel de Barcelona. A més, hi haurà un mercat de productes italians i la possibilitat de gaudir d'Street Food, així com activitats lúdiques i gratuïtes per a tothom, com cursos de cuina ,tallers d'elaboració de pasta, pizza i còctels, tallers infantils, concerts, etc.


El programa
A banda de les activitats obertes a tothom, hi haurà diverses conferències durant la Setmana, destinades a oferir una visió més completa de la gastronomia italiana a tots els barcelonins:

  • 18 de novembre: Taste IT: Italian Food Festa a la terminal de Grimaldi Lines de Barcelona (gratuït, de 12 a 23 h).
  • 21 de novembre: La cuina extrasensorial del xef Davide Guidara al Cotton House Hotel (Des de les 13 h. Cal reservar el menú).
  • 21 de novembre: Lliurament de premis de 'La Birra in Cucina' a la Casa degli Italiani (A les 18 h. Cal invitació).
  • 22 de novembre: La tradició mil·lenària del pa i dels blats antics sicilians a Leccabaffi (gratuït, a les 12 h.).
  • 22 de novembre: Oli d'olia: el nostre or líquid, a Leccabaffi (gratuït, a les 12 h.).
  • 23 de novembre: Nit Italiana a l'Ocaña (gratuït, a les 20 h.).
  • 24 de novembre: Conferències "The Future of Food", a l'IED. (a les 19.30 h. Oberta a estudiants, premsa, blogaires i 'foodies' fins que es completi l'aforament de la sala).
  • 25 de novembre: Llombardia i Catalunya: menjar, creativitat i innovació, al Cotton House Hotel (A les 20.30 h. Cal reservar plaça).

MÉS INFORMACIÓ

Diversos espais del centre de Barcelona

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: