Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu finament l’anguila i amaniu-la amb el tomàquet a daus, l’escalunya, el porradell, l’oli verge i la poma a dauets.
  2. D’altra banda, barregeu la molla de pa esmicolada amb la crema doble amb una part del caviar d’arengada, i amaniu-la amb oli, sal, pebre i porradell picat.
  3. Emmotlleu una base de la barreja del pa i cobriu-ho amb el tàrtar d’anguila.
  4. Desemmotlleu-ho i guarniu-ho amb el sorbet de poma verda (*), una quenelle de caviar d’arengada i una amanida de germinats i enciams.
  5. Nota: per fer el sorbet a casa, barregeu la polpa de la poma amb l’estabilitzant, escalfeu-la a 80 ºC, refredeu-la, deixeu-la reposar 4 h i, finalment, la passeu per la geladora.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto