Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu finament l’anguila i amaniu-la amb el tomàquet a daus, l’escalunya, el porradell, l’oli verge i la poma a dauets.
  2. D’altra banda, barregeu la molla de pa esmicolada amb la crema doble amb una part del caviar d’arengada, i amaniu-la amb oli, sal, pebre i porradell picat.
  3. Emmotlleu una base de la barreja del pa i cobriu-ho amb el tàrtar d’anguila.
  4. Desemmotlleu-ho i guarniu-ho amb el sorbet de poma verda (*), una quenelle de caviar d’arengada i una amanida de germinats i enciams.
  5. Nota: per fer el sorbet a casa, barregeu la polpa de la poma amb l’estabilitzant, escalfeu-la a 80 ºC, refredeu-la, deixeu-la reposar 4 h i, finalment, la passeu per la geladora.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto