Consells de cuina La Vanguardia

Temps d'Uriços 2018

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

Pocs productes tenen noms tan diferents com els eriçons de mar. Depèn d’on siguem, en podem dir garota, garoina, olleta, cassoleta... Però, si som a Sant Feliu de Guíxols, n’hem de dir uriç, i precisament ara estan en plena campanya. Per això, tot el gener i el febrer podreu degustar plats amb aquest ingredient com a protagonista en 23 restaurants del municipi. Però la campanya Temps d’Uriços no es limita a la participació dels restaurants: cada any, un dels moments més esperats és l’Uriçada Popular, que enguany se celebra el dissabte 17 de febrer, als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació i programa d'activitats

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto