Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

33a Diada de l'Arrossejat

Emmarcat en la quinzena jornada gastronòmica del Peix de la Llotja, l’Ametlla de Mar viu el seu dia dedicat a un dels plats més tradicionals de les Terres de l’Ebre, l’arrossejat, l’arròs daurat dels mariners.

Durant la diada tindrà lloc un concurs d’arrossejats (prèvia inscripció a l’oficina de turisme) i, posteriorment, un tast dels plats presentats (el tiquet inclou cassoleta d’arrossejat, dos tastets de peix i una copa de cava o vi), una mostra de vi i caves, una trobada castellera i una exposició de cotxes clàssics.

A més, per escalfar motors per a la 33a Diada de l’Arrossejat i del Peix de Llotja, l’Ametlla de Mar organitza, des del 6 d’octubre, unes jornades gastronòmiques dedicades a aquest plat mariner. Tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’un bon rossejat i de plats de peix de llotja.

PREU
A consultar (cal tiquet per a la degustació) €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

977 45 64 77

www.ametllamar.cat/turisme/ca/inici/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: