Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3a Ruta Gastronòmica de Cabrils

3a Ruta Gastronòmica de Cabrils

3a Ruta Gastronòmica de Cabrils

L’Associació d’Hostalers de Cabrils amb l’Ajuntament de Cabrils posen en marxa la 3a Ruta Gastronòmica de Cabrils des de l’1 de juliol fins al 31 de maig de 2016. Integren la ruta 15 establiments del municipi que ofereixen menús i plats que desborden diversitat, tradició i cuina d’autor.

A més, la ruta d’enguany ofereix a tothom que ho desitgi la possibilitat de guanyar algun dels tallers que se sortegen per a l’elaboració de còctels, gintònics o tast de vins. Aquests sortejos tindran lloc trimestralment, i per participar-hi només cal omplir les butlletes que es trobaran als restaurants participants o bé omplir el formulari corresponent, que es troba al web de l’associació.

En les dues edicions anteriors, Cabrils ha demostrat ser un municipi amb moltes coses a oferir en matèria gastronòmica, per això té la denominació de Vila Gastronòmica. Tal com va dir l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, durant la presentació de la ruta: “Cabrils és la perla del Maresme en gastronomia”.

Els restaurants que formen part de l’Associació d’Hostalers de Cabrils i que participen en aquesta 3a Ruta Gastronòmica són: Axol, La Bodega, La Concòrdia, Ca l'Estrany, Cal Gras, Ca La Rosi Vias, Hotel Mas de Baix, l’Hostal dela Plaça, La Mossegada, L’Hort Cabrils, Can Rin, Sal i Pebre, Can Tosca, Xaret i Xeflis.

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Associació d'Hostalers de Cabrils

08348 Cabrils (Maresme)

93 753 35 04

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: