Troba la teva recepta

6è Festival Vívid

Rutes entre les vinyes al Vívid 2019

Rutes entre les vinyes al Vívid 2019 FOTO Vívid

L'abril és el mes de l'enoturisme a la Costa Brava. Durant 20 dies acull tot un conjunt d'experiències durant els quals es podrà gaudir d'una cinquantena de propostes enoturístiques al Baix Empordà, l'Albera, la plana de l'Empordà i el cap de Creus. Per començar, i com ja és costum, el diumenge 7 d'abril la Marxa Popular entre Vinyes a les localitats de Calonge i Sant Antoni recorre els cellers Clos d’Agon, Mas Eugeni i Viníric. Un recorregut que comptarà amb un tast de vins i la degustació d'una tapa a cadascun dels cellers visitats. 

Les activitats del festival estan dividides per setmanes a les zones de la plana de l'Empordà, l'Albera, el Baix Empordà i el cap de Creus. Més enllà dels tastos de vins tradicionals a diferents cellers de la zona, també s'organitzen altres activitats destacades com el cicle 'Art entre vinyes', que maridarà monòlegs, música, poesia o màgia amb els vins de l’Empordà. 

Els amants de la natura podran gaudir d'activitats d'enosenderisme i enocaiac pel cap de Creus o d'un tast de vins ecològics a Mas Estela. Els qui prefereixin els espectacles, poden assistir al cicle 'Tastos amb personalitat', que protagonitzaran personatges populars vinculats al món del vi, com ara l’actor Carlos Latre. Reserva't els dies 7, 13 i 27 d'abril per fer els tastos en espais singulars, com als monestirs de Sant Pere de Rodes i de Sant Quirze de Colera, i a la Torre de Can Mario de Palafrugell.

També s'organitzen activitats per a tota la família, com ara un passeig sensorial guiat i esmorzar entre les vinyes de Capmany. Una de les propostes més singulars, proposada pels membres de la Ruta del Vi DO Empordà, és 'El misteri de Bacus', un 'room escape' al celler Mas Oller en què els participants hauran de resoldre diversos enigmes mentre gaudeixen d'un tast de vins i d'un sopar.

Compra l'entrada de qualsevol de les experiències aquí!

MÉS INFORMACIÓ

Programa del Festival Vívid 2019
Web del Festival Vívid

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto