Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8è Gastromusical

Del 30 de juliol al 4 d'agost, el restaurant El Molí de l'Escala acull la vuitena edició del festival GastroMusical, en què quatre cuiners prepararan en directe un menú pensat especialment per al músic que actuarà mentre ells són als fogons.

Aquests sopars farcits de música els protagonitzaran les parelles formades per Adrià Puntí & Jordi Herrera, que obriran el festival el 30 de juliol; Coque Malla & Jean Luc Figueras (1 d'agost), i Jazz Machín & Víctor Quintillà (4 d'agost).

A més, el festival arriba a la vuitena edició amb tres novetats: la Nit de les Estrelles (31 de juliol), una revetlla en què es podrà escoltar la música del cantautor punk Joan Colomo i tastar els plats de Jordi Jacas, cuiner del restaurant El Molí de l’Escala; el Gastrokids (2 d'agost), la versió menuda del festival, el Gastrocinema (3 d'agost), que inclou la projecció de 'Quadrophenia', un llargmetratge basat en l'òpera rock homònima dels anglesos The Who, i un sopar inspirat en l'Anglaterra dels anys 60 i 70.

PREU
A consultar €

MÉS INFORMACIÓ

Web del Gastromusical

El Molí de l'Escala

Camps dels Pilans, Camí de les Corts, s/n

17130 L'Escala (Alt Empordà)

972 77 47 27

www.molidelescala.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: