Del 30 de juliol al 4 d'agost, el restaurant El Molí de l'Escala acull la vuitena edició del festival GastroMusical, en què quatre cuiners prepararan en directe un menú pensat especialment per al músic que actuarà mentre ells són als fogons.
Aquests sopars farcits de música els protagonitzaran les parelles formades per Adrià Puntí & Jordi Herrera, que obriran el festival el 30 de juliol; Coque Malla & Jean Luc Figueras (1 d'agost), i Jazz Machín & Víctor Quintillà (4 d'agost).
A més, el festival arriba a la vuitena edició amb tres novetats: la Nit de les Estrelles (31 de juliol), una revetlla en què es podrà escoltar la música del cantautor punk Joan Colomo i tastar els plats de Jordi Jacas, cuiner del restaurant El Molí de l’Escala; el Gastrokids (2 d'agost), la versió menuda del festival, el Gastrocinema (3 d'agost), que inclou la projecció de 'Quadrophenia', un llargmetratge basat en l'òpera rock homònima dels anglesos The Who, i un sopar inspirat en l'Anglaterra dels anys 60 i 70.