El projecte A taula! engega aquest mes de febrer amb noves activitats. El cicle de cultura i gastronomia celebra els seus deu anys amb noves xerrades i activitats. La trobada gastronòmica proposa activitats gratuïtes que es duran a terme al Centre Cívic El Sortidor. Per participar-hi, cal fer-hi inscripció prèvia i recollir el tiquet d’entrada abans de començar l’activitat.
Tiberi
És una activitat recomanada per a tots els públics que es durà a terme el dissabte 11 de febrer, de 12 a13.30 h. És una instal·lació escènica a càrrec de Nyamnyam on es presenta una taula plena de llibres. Durant l’activitat, s’hi dipositaran diferents objectes i aliments i es duran a terme diverses accions. D’aquesta manera, el punt inicial perd importància i l’interessant serà el transcurs de la conversa i compartir coneixements.
Cassola de carnestoltes
L’altre activitat destacada es durà a terme el dissabte 25 de febrer, a les 13 h. També serà gratuïta i, en aquest cas, vindrà de la mà de Pep Salsetes. A Catalunya, per dijous gras, tradicionalment es preparava la “cassola de carn”. El plat típic del segle XIX s’ha anat modificant al llarg dels anys, i per això s’explicarà la història del plat i ho podreu tastar tots junts a la plaça del Sortidor.