Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els enòlegs es vesteixen de llarg a la Nit de l’Enologia

Lleida acull la trobada en què els professionals del vi reconeixen els experts de l’any

ampolla vi embolicada

ampolla vi embolicada

Àngel Camí Juvé, premi a la millor trajectòria professional; Josep Lluís Gramona Batlle, a enòleg sènior; Josep ‘Pitu’ Cols Torrents, a títol pòstum, a la millor trajectòria professional; Agustí Villarroya Serafini, en reconeixement de la seva tasca en la viticultura de qualitat durant tota la seva trajectòria, i els autors de la ‘Guia de vins de Catalunya’ (Jordi Alcover, Sílvia Naranjo i Nacho García), premi al mèrit periodístic en promoció de l’enologia, el vi i el seu entorn. Aquests han estat els guardonats a l’última Nit de l’Enologia, que aquest cap de setmana s’ha celebrat a Lleida.

La Llotja de la capital del Segrià va acollir la gala el divendres 15 de març al vespre, on també hi va assistir el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, que va recordar que “Catalunya va liderar el creixement de les exportacions espanyoles de vi l’any 2012, convertint-se en la comunitat autònoma més dinàmica en aquest sentit, i consolidant el segon lloc com a comunitat autònoma exportadora de vins d’Espanya. En concret, les exportacions van augmentar un 15% en valor, fins als 640 milions d’euros, i un 7% en volum, amb 246 milions de litres”.

El lliurament dels guardons es va amenitzar amb música en directe, en aquest cas d’Alma Simone, i el matí de dissabte van tenir lloc visites relacionades amb el món vitícola.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: