Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La cuina del CEBO arriba a La Terrassa del Claris

El xef Aurelio Morales porta a Barcelona alguns dels seus plats més emblemàtics

El xef Aurelio Morales a La Terrassa del Claris

El xef Aurelio Morales a La Terrassa del Claris

Del 19 al 29 d’abril, La Terrassa del Claris acull un menú de degustació amb alguns dels plats més representatius concebuts per Aurelio Morales, xef del restaurant madrileny CEBO, guardonat el novembre passat amb una estrella Michelin. Aquests menús es podran degustar tant al migdia com a la nit al terrat del Claris Hotel & Spa. Es tracta d’un dels màxims exponents de la cadena Derby Hotels Collection, juntament amb l’Hotel Urban de Madrid, que precisament és on es troba el CEBO.

Algunes de les creacions que s’ofereixen a La Terrassa del Claris al llarg d’aquests dies són el calçot de primavera, l’arròs Costa Brava amb gamba de Palamós o els calamarsons ‘black’ a l’andalusa. Segons explica Aurelio Morales, els seus principis culinaris parteixen del respecte pel producte i de la “passió” per adaptar les receptes tradicionals als nous temps.

Un cop finalitzi aquest ‘pop up’ de deu dies, els clients barcelonins podran seguir gaudint dels plats del CEBO. I és que cada segon dimarts de mes Morales proposarà un menú de degustació per un preu de 59 euros, begudes a banda. De fet, tal com ha reconegut el mateix xef, “el CEBO ve a La Terrassa del Claris per quedar-s’hi”.

 

Portar el CEBO al Claris

“La idea és anar incorporant nous plats a la carta del Claris i que el públic de Barcelona conegui els ‘greatest hits’ del CEBO”, manifesta el xef del premiat restaurant madrileny, que afegeix: “La Terrassa del Claris és el meu restaurant a Barcelona, on vull consolidar la meva cuina entre el públic autòcton i visitant”.

Per això comptarà amb l’ajuda del cuiner Daniel Fernández, que comanda els fogons del Claris i en qui Aurelio Morales diposita una confiança plena: "Entén perfectament com plasmar la meva visió als plats". No en va, Fernández és deixeble de Morales i ha estat la seva mà dreta al llarg d’aquests darrers vuit anys.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: