Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La gastronomia, protagonista del Saló del Manga

L’alimentació japonesa i de molts dels personatges de les vinyetes nipones omplirà la XVIII edició de la mostra

Dorayaki japones

Dorayaki japones

Els dorayaki, els preuats pastissets d’en Doraemon; els inesgotables bols d’arròs i els grans àpats d’en Son Goku, o els onigiri, les boles d’arròs i alga que apareixen en la majoria d’‘animes’. Tothom recorda aquests menjars. El Japó té una gran tradició gastronòmica i les seves sèries d’animació que han triomfat a tot el món així ho reflecteixen. El menjar nipó és un dels grans eixos del Saló del Manga d’enguany.

‘Manga a la carta’ és l’exposició principal i tracta sobre la cuina japonesa i la seva presència en l’‘anime’. La gastronomia nipona “és un dels trets de la societat que té mes difusió”, segons Carles Santamaria, director del Saló del Manga. Acompanyant l’exposició, s’han organitzat tallers, taules rodones, conferències i una gran àrea de restaurants japonesos que mostraran la veritat i la qualitat de la seva cuina als visitants.

El XVIII Saló del Manga té lloc entre l’1 i el 4 de novembre i aquest any ha canviat de recinte. De La Farga de l’Hospitalet es trasllada al pavelló n. 2 de la Fira de Barcelona, a Montjuïc. A més de la gastronomia japonesa, també són protagonistes d’aquesta edició els 20 anys de ‘Bola de Drac’ a Espanya i del llargmetratge ‘Porco Rosso’.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: