Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Mestral, el nou oli de la Cooperativa de Cambrils

La gamma de productes sota aquest nom es completa amb patés d’olives arbequines i vinagres de vi negre de garnatxa

oli d'oliva

oli d'oliva

Les arbequines del Baix Camp són les protagonistes de Mestral, el nou oli d’oliva verge extra de la Cooperativa de Cambrils. Sota aquesta marca s’agrupen 400 productors de la Cooperativa que han volgut dotar els seus productes de valor afegit. En concret, la darrera iniciativa de l’entitat ha estat un nou procés de traçabilitat que permet als clients conèixer les partides d’olives d’on prové el seu oli i totes les seves característiques.

El nou oli Mestral té un perfil afruitat intens d’oliva, amb unes notes que recorden els fruits madurs. També s’hi perceben notes de poma, plàtan madur i ametlla, i hi apareixen notes verdes de fulla verda i aromes secundàries de fonoll i nous verdes. En boca és dolç i ametllat, lleugerament amarg i una mica picant, però molt equilibrat.

L’arbequina és la principal varietat d’oliva de la Denominació d’Origen Siurana i la Cooperativa de Cambrils en cultiva més de 150.000 arbres. L’entitat es va fundar l’any 1902 i actualment exporta el 18% de la seva producció.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: