Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Salgot, Premi Alimentos de España 2010

El celler Albet i Noya també ha rebut uns dels guardons

Llaminets Salgot

Els llaminets Salgot

Albet i Noya

Albet i Noya

Reconèixer els professionals, empreses i entitats que col·laboren per impulsar el sector alimentari de l’Estat espanyol ja sigui des de la promoció, des de la investigació o des de la creació de llocs de treball. Aquesta és la finalitat dels premis Alimentos de España que, des de 1987, atorga el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí.

Enguany, el Ministeri ha decidit atorgar els guardons a dues empreses catalanes: Embotits Salgot, d’Aiguafreda, i Albet i Noya, de Sant Pau d’Ordal.

Embotits Salgot ha rebut el premi Alimentos de España a la Producció Agrària “per una trajectòria empresarial que uneix tradició i innovació”. El Ministeri ha destacat “el seu esforç en la millora tecnològica i la seva participació en activitats d’R D per aconseguir produir de manera sostenible aliments de més qualitat i més saludables, així com per la cooperació publicoprivada per a l’obtenció de nous productes”. També ha destacat “la seva aposta per la producció respectuosa amb el medi ambient, l’ús de recursos locals i d’energies renovables”, així com “la seva contribució al desenvolupament local sostenible i a l’ocupació, i el seu esforç comercialitzador i d’internacionalització”.

Per la seva banda, Albet i Noya ha rebut el premi Alimentos de España a la Producció Ecològica “per l’aposta d’un jove emprenedor pel cultiu ecològic en un moment en el qual era difícil preveure l’evolució tan positiva experimentada al sector”. Així mateix ha destacat “la seva contínua expansió gràcies a les inversions realitzades en R D, i a les mesures mediambientals que ha implantat, cosa que ha permès consolidar la posició del celler en el mercat, assolint unes exportacions del 80% i convertint-se en una productora líder de vi provinent de cultiu ecològic de referència nacional”.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: