Sis cuinetes es donen a conèixer en una trobada en què també es presentarà el projecte Boníssim Europa
peix amb verdures
‘Hiulit’s Cuisine’, ‘Kijimuna’s Kitchen’, ‘Què Soparem?’, ‘Mireia Gimeno’, ‘Postres para todos’ i ‘Crua Gourmet Cuisine’, o el que és el mateix, en Xavi, la Consol, l’Anna i l’Ellen, la Mireia, en Bori i la Mariko i la Christine, són els sis representants de la blogosfera gastronòmica saludable que participen al I Festival de Bloguers Saludables. Es tracta d’una iniciativa que han posat en marxa Pau Sabater i Clara Balmaña, col·laboradors de la revista ‘Ets el que Menges’, amb la intenció de donar a conèixer maneres d’alimentar-se bones per al paladar i per a tot l’organisme.
La cita és avui, dijous 2 de maig, de 19 a 22 h, i els sis escollits faran una demostració de cuina a l’espai Meeatings 23 de Barcelona. La trobada, oberta a tothom, té un preu de 10 euros per costejar un projecte més ambiciós del qual el festival n’és l’inici. Es tracta de Boníssim Europa, la ruta que en Pau i la Clara emprendran per visitar sis bloguers gastronòmics europeus amb les mateixes característiques que els seus correligionaris catalans. D’aquesta manera es pretén travar una relació entre els cuinetes que tenen en compte la nutrició a més del plaer a taula sense intervenció de les fronteres.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia