Troba la teva recepta

Preparació

  1. Remulleu el kombu en aigua fins que s’hidrati. Un cop hidratat, amb un ganivet o unes tisores, feu-ne zoodles. Amb el pelador, feu tires de daikon i doneu-los forma de zoodles, amb un ganivet.
  2. Peleu l’alvocat i talleu-lo a daus; afegiu-hi el sèsam torrat.
  3. Per a la vinagreta: barregeu el suc de llima (reserveu la pela de la llima per ratllar-la), el gingebre, l’oli de sèsam, el vinagre i el sucre.
  4. En un bol, feu un niu amb els zoodles. Al centre, poseu-hi l’alvocat amb el sèsam i amaniu-ho. Acabeu-ho empolsant-ho amb sèsam i una mica de pela de llima ratllada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

19 mai

IV Caminada entre vinyes contra el càncer de Vallformosa

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la quarta edició d'una caminada...

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto