Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu el kombu en aigua fins que s’hidrati. Un cop hidratat, amb un ganivet o unes tisores, feu-ne zoodles. Amb el pelador, feu tires de daikon i doneu-los forma de zoodles, amb un ganivet.
  2. Peleu l’alvocat i talleu-lo a daus; afegiu-hi el sèsam torrat.
  3. Per a la vinagreta: barregeu el suc de llima (reserveu la pela de la llima per ratllar-la), el gingebre, l’oli de sèsam, el vinagre i el sucre.
  4. En un bol, feu un niu amb els zoodles. Al centre, poseu-hi l’alvocat amb el sèsam i amaniu-ho. Acabeu-ho empolsant-ho amb sèsam i una mica de pela de llima ratllada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: