CUINA.CAT
02/11/2017Museu de l'Oli de Vandellòs
La maquinària original de l'antic molí ha estat restaurada i s'ha convertit l'espai en un interessant i modern centre d'interpretació d'oli. A més, també podeu gaudir d'un tast d'oli de la vall de Llors al final de la visita guiada!
Museu de l'Oli de Vandellòs
Ctra. C-44 de Móra a l'Hospitalet de l'Infant, 12. Vandellòs
97 782 32 28
Cooperativa Agrícola de Cambrils
No us podeu perdre les portes obertes organitzades durant la collita de l'oliva el segon cap de setmana de novembre i que coincideix amb la celebració de les Jornades Gastronòmiques de l'Oli de Cambrils. Aprofiteu i feu dues activitats en un sol dia!
Cooperativa Agrícola de Cambrils
Ctra. de Cambrils a Montbrió, km 2. Cambrils
97 736 95 11
Museu de l'Oli de la Selva del Camp
En aquest museu podeu gaudir de les visites guiades divulgatives que fan un recorregut per tot el procés d'elaboració de l'oli i la seva cultura mil·lenària. El museu ha estat restaurat amb delicadesa per l'antropòloga Anna Figueras, i és una relíquia que val la pena visitar i conservar!
Museu de l'Oli de la Seva del Camp
C/ Major, 50. La Selva del Camp
97 784 41 25
Catedral del Celler del Pinell de Brai
Aquest edifici construït l'any 1922 i el celler –dedicat bàsicament a l'elaboració de vi– està consagrat a l'elaboració d'oli verge extra, amb les marques Modernista i Mil·lenari. Podeu fer la visita guiada o pel vostre compte amb un plànol i una audioguia. A més de descobrir els diferents espais d'elaboració, així com els racons més emblemàtics de l'edifici històric, podeu fer un tast de vins i olis, adquirir-los a la botiga i dinar o sopar al restaurant!
Catedral del Celler del Pinell de Brai
Carrer Pilonet, 8, 43594. El Pinell de Brai
977 42 62 34
Oli d'oliva
Visiteu la cooperativa per conèixer el seu antic molí i les eines i estris utilitzats per a l'elaboració de l'oli al llarg dels anys. També per tastar l'oli de la cooperativa, un oli d'oliva verge extra de Fulleda, i vins produïts a la localitat. L'oli està elaborat a partir d'olives de la varietat arbequina i es caracteritza per la seva baixa acidesa, de 0,2º, i la seva aroma afruitada. Tasteu-lo!
Cooperativa Agrària de Fulleda
Carrer Orient 15, 25411. Fulleda
973 15 62 01
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.