Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Àpats d’estiu als cellers corpinnat

Una setantena d’idees per maridar els vins escumosos amb les propostes de diferents xefs

Festival Corpinnat

Festival Corpinnat Recaredo

Onze cellers penedesencs que formen part de Corpinnat han posat en marxa un festival gastronòmic que convida a gaudir de dinars i sopars en espais singulars de cada celler elaborats per xefs catalans destacats, com Artur Martínez, Carles Gaig, Carme Picas i Nandu Jubany, entre d’altres.

Àpats i visites

A més dels sopars (una setantena, entre el 15 de juny i el 15 d’agost), els cellers ofereixen visites guiades per conèixer el procés d’elaboració dels escumosos i la història que hi ha al darrere de marques com Can Descregut, Gramona, Huguet, Júlia Bernet, Llopart, Mas Candi, Nadal, Pardas, Recaredo, Sabaté i Coca, i Torelló.

 

Corpinnat festival gastronòmic

Fins al 15 d’agost. Podeu consultar tots els àpats i els cellers, i fer les reserves, a www.corpinnat.com.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: