Un any més, ha arribat el moment de demostrar els vostres coneixements culinaris tot participant en la setzena edició del Concurs de Cuina de Bonpreu-Esclat, amb la col·laboració de la revista CUINA. Qualsevol recepta vostra, des de la més elaborada fins a la més senzilla, és vàlida per participar-hi, de manera que no teniu excusa!
Per poder participar en el concurs cal accedir al formulari en línia amb els ingredients, les quantitats i el pas a pas de la recepta. Teniu temps fins al 15 de maig i podeu escollir qualsevol de les tres categories disponibles: primers, segons i postres. També hi ha un premi per a la millor fotografia gastronòmica, que entrega la revista CUINA.
Premis per a tothom
Aquest any Bonpreu-Esclat repartirà premis per a tothom. Els 50 finalistes de cada categoria rebran una recompensa, i les millors receptes s’enduran el Gran Premi. També hi haurà guardó per a la millor fotografia de recepta. A banda d’això, entre tots els participants se sortejaran 5.000 € i 30 lots de productes Bonpreu-Esclat, i tots rebran un llibre de cuina, que s’editarà a finals d’any i que recollirà les receptes vencedores de cada categoria del concurs.
Un jurat de primera categoria serà l’encarregat de decidir quines receptes seran les guanyadores.
Des de CUINA us animem a participar-hi. Molta sort a tothom!