Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 17 de maig torna el Paleotast a les vinyes de Llopart

La jornada ofereix tast de vins i d'escumosos en un espai d'interès natural

Ruta del Paleotast a les vinyes

Ruta del Paleotast a les vinyes

Les vinyes Llopart presenten, un any més, el Paleotast, una jornada amb les vinyes, els vins i la paleontologia com a grans protagonistes. 

L'activitat es duu a terme el dissabte 17 de maig, a les 10.30 h, amb el biòleg David Basanta i el paleontòleg i geòleg Isaac Casanovas. Ambdós professionals dirigeixen l'equip de paleontòlegs que treballa al jaciment dels Casots, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) l'any 1995.

Al llarg de la jornada, els assistents descobriran rèpliques de fòssils d'animals, com cocodrils, mastodonts, els Amphicyon (popularment coneguts com a ossos gos) o l'Ampelomeryx (la bèstia de les vinyes), tots ells trobats al jaciment paleontològic Els Casots, a Subirats. 

A més, es degustaran vins i escumosos de Llopart acompanyats de gastronomia local. El preu de l'entrada és de 48 €, per als adults, i de 34 €, per als menors d'entre 14 i 17 anys.

Podeu trobar tota la informació de la jornada i comprar les entrades a la web de Llopart.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: