Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

2 de juliol - El Banquet Etern torna al Museu Egipci

Podeu gaudir d’una visita guiada temàtica i d’una degustació gastronòmica que us traslladarà a l’Egipte faraònic

Banquet Etern

Banquet Etern

El Museu Egipci de Barcelona reprèn aquest divendres el Banquet Etern, la tradicional activitat d’estiu que, després de l’obligat parèntesi, torna a celebrar-se amb normalitat i de manera presencial, tot i que amb un aforament més reduït. Cita obligada de les nits barcelonines estiuenques des que el Museu Egipci de Barcelona iniciés l’any 2005 aquesta activitat, els amants de la cultura i la gastronomia tenen novament l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada per les sales de la col·lecció egípcia permanent i d’una posterior degustació basada íntegrament en la cuina dels temps dels faraons.

Com menjaven els antics egipcis?
La professora Núria Castro, egiptòloga i especialista en vida quotidiana de l’antic Egipte, és l’encarregada de conduir l’activitat, en què es dóna a conèixer amb tots els ets i uts què i com menjaven els antics habitants del país del Nil. Un cop finalitzat el recorregut, els assistents tenen ocasió de degustar els plats que prèviament s’han explicat durant la visita, gràcies al tastet de productes concebut com un dels “banquets” (d’aquí ve el nom de l’activitat) que tenien lloc a l’antic Egipte –però, això sí, a petita escala– i que se serveix a la terrassa de les instal·lacions del mateix Museu.

Activitats tot l'estiu

L’activitat, que en aquesta temporada 2021 manté el preu de 35 € per persona (visita + degustació), es durà a terme en determinats divendres dels mesos de juliol, agost i setembre, els quals s’aniran publicant amb antelació al web de l’entitat, el primer dels quals serà aquest divendres 2 de juliol, amb un horari diferent respecte a edicions prèvies (de 19.30 a 21.30 h).

El Museu Egipci de Barcelona aplicarà totes les mesures sanitàries i el protocol de seguretat establerts per la normativa covid-19 (rentat de mans a l’accés, ventilació d’espais, mascareta, etc.).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: