Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arròs al qual s’ha retirat la clofolla, però que no s’ha sotmès al procés de desgast dels arrossos convencionals, cosa que li permet conservar el germen i la capa més exterior, elements rics en vitamines i altres ingredients. Justament per això, aquesta mena d’arròs ha de conservar-se fred i tapat, per evitar que els greixos d’aquestes parts no eliminades ranciegin o absorbeixin les olors del voltant. També per això, el seu temps de cocció és més llarg (generalment, una mica més del doble) del que té la variant feta amb l’arròs tradicional, ja sigui normal o vaporitzat. Val la pena recordar que l’arròs cuit es pot conservar a la nevera uns dies i que també és susceptible de congelació. Per a la recuperació, quan és possible, un escaldat amb aigua bullent i uns segons de repòs per rehidratar-lo són la millor solució.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: