Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Calçotada al Poble Espanyol 2019

El 9 de març se celebra la jornada gastronòmica de la Calçotada 2019 al Poble Espanyol. L'esdeveniment ofereix un menú de calçots amb opció de completar-lo amb botifarra a la brasa. El menú de calçots és per a totes les edats, acompanyat de música, balls de gegants, tallers, tast de vi i cultura popular catalana. Qui ho vulgui, pot comprar productes de proximitat a les paradetes de la plaça Major del Poble, i els més atrevits poden participar en el concurs de menjar calçots, on el guanyador obté un lot de productes catalans.

PREU
L'entrada al recinte té un preu especial de 6 per als residents a Catalunya (5 en línia). Per altra banda, es poden adquirir diferents tipus d'entrada i menús: Entrada + menú calçots = 12 ; Entrada + menú complet = 14 ; Entrada + menú infantil = 8 €

MÉS INFORMACIÓ
  • L'entrada al recinte té un preu especial de 6 € per als residents a Catalunya (5 € en línia).
  • L'accés a la jornada és gratuït per als nens de 0 a 3 anys i per als socis del Poble Espanyol.
  • Entrada + menú calçots = 12 €
  • Entrada + menú complet = 14 €
  • Entrada + menú infantil = 8 €
  • Els menús es poden adquirir anticipadament en línia o el dia de l'esdeveniment al Poble Espanyol.
  • Més informació i venda d'entrades a www.poble-espanyol.com.

Poble Espanyol de Montjuïc

Av. Francesc Ferrer i Guardia, 13

08038 Barcelona (Barcelonès)

935086335

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: