18 restaurants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet ofereixen menús en els quals els bolets són els principals protagonistes.
Els menús de ‘Tocats pels bolets’, que oscil·len entre els 48 i els 70€, inclouen dos entrants, dos plats principals, dues postres i també els vins o caves, les aigües i els cafès. En aquest sentit, els menús es podran maridar amb productes dels cellers Clos d’Agon, Mas Oller, Perelada, Gramona, Llopart i Rovellats.
Les diverses elaboracions, fetes amb productes de temporada i de proximitat, com carbasses, magranes, ocells i bacallà, entre d’altres, es podran tastar tot el mes en 12 municipis del territori: Begur, Pals, Platja d’Aro, Corçà, Llafranc, l’Escala, Llagostera, Regencós, Madremanya, Palafrugell, Palamós i Torrent.
Aquesta iniciativa gastronòmica, que enguany serà ‘Tocats pels bolets’, va sorgir fa dos anys, però la sequera del 2016 i 2017 va impossibilitar la seva celebració. Per aquest motiu, es preveu que aquesta tardor la campanya sigui molt ben rebuda i esperada tant pel públic d'aquí com per als visitants.