Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Campanya Gastronòmica 'Tocats pel Bolet'

Els membres del col·lectiu Cuina de l'Empordanet

Els membres del col·lectiu Cuina de l'Empordanet

18 restaurants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet ofereixen menús en els quals els bolets són els principals protagonistes.

Els menús de ‘Tocats pels bolets’, que oscil·len entre els 48 i els 70€, inclouen dos entrants, dos plats principals, dues postres i també els vins o caves, les aigües i els cafès. En aquest sentit, els menús es podran maridar amb productes dels cellers Clos d’Agon, Mas Oller, Perelada, Gramona, Llopart i Rovellats.

Les diverses elaboracions, fetes amb productes de temporada i de proximitat, com carbasses, magranes, ocells i bacallà, entre d’altres, es podran tastar tot el mes en 12 municipis del territori: Begur, Pals, Platja d’Aro, Corçà, Llafranc, l’Escala, Llagostera, Regencós, Madremanya, Palafrugell, Palamós i Torrent.

Aquesta iniciativa gastronòmica, que enguany serà ‘Tocats pels bolets’, va sorgir fa dos anys, però la sequera del 2016 i 2017 va impossibilitar la seva celebració. Per aquest motiu, es preveu que aquesta tardor la campanya sigui molt ben rebuda i esperada tant pel públic d'aquí com per als visitants.

PREU
Entre els 48 i el 70 euros, segons el restaurant €

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: