Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L’escaroler és un dels enciams amb el gust més fi, saborós, amb textura mantegosa i fulles fines que el fan apte per a qualsevol preparació en cru, amanides, farcits, per embolicar, etc. Si l’acompanyeu amb una bona ricotta, unes llesques fines de poma, quatre nous i l’amaniu amb oli d’alfàbrega, ja teniu una amanida ben senzilla i gustosa. Els enciams són uns dels vegetals que es consumeixen més, sobretot ara que ja es poden comprar bons i nets, escorreguts i sense visitants incòmodes. I no només pel sol fet de no haver-los de netejar sinó perquè no tothom sap netejar bé l’enciam. Hi ha un mal costum de deixar massa temps en remull els enciams i altres vegetals. Han d’estar en aigua com a màxim 5 minuts. Després, és bo eixugar-los perquè la quantitat d’aigua fa que el sabor quedi amagat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: