Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran aprendre a maridar vins del Maresme amb formatges de proximitat, tot de la mà del sommelier Arnau Marco. Durant la sessió se serviran els vins Simbiosi Rosat i Rial Blanc, del Celler Talcomraja. El taller es farà a l'Oficina de Turisme i no cal apuntar-s'hi prèviament per participar-hi.
I mentre els adults disfruten de l’enologia, a la mateixa hora hi ha preparat el Mostast, un taller didàctic per a infants de 3 a 12 anys, on una pedagoga els ensenyarà a experimentar amb els cinc sentits els fruits d’aquesta terra. A la vegada, el taller constarà d'una altra activitat: aprendre a preparar panellets. En aquest cas, sí que és un requisit indispensable inscriure-s’hi prèviament.
L'Enotast per a adults té un preu de 7 euros, i el Mostast, de 3 euros. El fet que es facin alhora fa que l'experiència enològica esdevingui una activitat familiar ideal.